- 1 füstölt csontozott csülök
- 2 nagyobb vöröshagyma
- fokhagyma
- 50 dkg bonduelle gomba
- 7,5 dl tejszín
- tetszés szerint fűszerek
- só
- bors
Így készítsd el:
A csülköt fokhagymás, fűszeres lében megfőzzük. A hagymát felkarikázzuk, a gombát szeletekre vágjuk.
A hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, a borsot, a sót, a fűszereket: finom gombás ragut készítünk.
Egy jénait kiolajozunk, belefektetjük a csülköt, amely alá (a csont helyére) kanalazzuk a gombás ragut. Leöntjük tejszínnel, és készre sütjük.
A hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, a borsot, a sót, a fűszereket: finom gombás ragut készítünk.
Egy jénait kiolajozunk, belefektetjük a csülköt, amely alá (a csont helyére) kanalazzuk a gombás ragut. Leöntjük tejszínnel, és készre sütjük.

Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése