2014. március 19., szerda

Töltött csülök

Hozzávalók:
  • 1 füstölt csontozott csülök
  • 2 nagyobb vöröshagyma
  • fokhagyma
  • 50 dkg bonduelle  gomba
  • 7,5 dl tejszín
  • tetszés szerint fűszerek
  • bors

Így készítsd el:
A csülköt fokhagymás, fűszeres lében megfőzzük. A hagymát felkarikázzuk, a gombát szeletekre vágjuk. 

A hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, a borsot, a sót, a fűszereket: finom gombás ragut készítünk.

Egy jénait kiolajozunk, belefektetjük a csülköt, amely alá (a csont helyére) kanalazzuk a gombás ragut. Leöntjük tejszínnel, és készre sütjük.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése